vineri, 31 iulie 2009

Concurs de fidelitate :)

Primul meu concurs.
Primul deoarece intentionez ca lunar sa organizez asa ceva.
Sambata viitoare voi premia un comentator fidel al designurilor mele. Asta insemnand ca nu doresc laude goale ci observatii critice in bine sau rau, sugestii, impresii.
Este singura varianta in care eu imi pot da seama daca ceea ce fac e ok ori ba . Voi santeti singurii in masura sa apreciati asta.
Pentru mine toate sunt absolut minunate ca doar de aceea ajung sa le postez :)
Dar s-ar putea sa nu fie asa .

Castigatorul/castigatoarea isi va putea alege un header pe care sa il personalizez sau un blinkie ori o felicitare.

Alegerea acestuia, a castigatorului , o voi face de aceasta data subiectiv, in functie de cat de mult feedback imi aduc aceste comentarii. Astept sugestii si pentru desemnari ulterioare ale castigatorilor deoarece momentan nu vad o alta cale.

Multumesc si sper sa va placa concursul meu.
Lala



8 comentarii:

mamica de Sebastian spunea...

Eu ti-am spus si o mai repet,toate sint frumoase,toate imi plac si daca ar fi sa aleg ceva n-as putea,caci toate sint frumoase.Ai imaginatie si toate devin din ce in ce mai sofisticate.Bafta concurentilor:)si tie spor la munca si imaginatie..

Lala spunea...

Hai mai mami de Basse sigur sunt si ceva bube de indreptat ca doar nu oi fi perfectiunea :)
Saru'mana . Dar de ce nu incerci sa intri in cursa ? Promit sa imi dau silinta pentru un header sau o felicitare sofisticata :)
Merci.

mamica de Sebastian spunea...

@lala io bube nu vad in ceea ce tu creezi,probabil ca nu-s experta in asa ceva, pt minetotul arata foarte bine,e o arta pe care eu inca nu o stapinesc...toate temele sint frumoase:))

Lala spunea...

hihihihi
Atunci trebuie sa astept si niste critici mai aspri ca mi se urca gloria la cap :)))

Ceska777 spunea...

Lala, chiar e subiectiva metoda de desemnare a castigatorului, zic eu. Poate chiar faci o lista cu numarul de comentarii ale fiecaruia, alegi primii 5 (de ex) cu cele mai multe comentarii si apoi tragi la sorti.... cum face Ariela la unele concursuri (iti pui si tu baietii la treaba).
In plus nu imi este clar daca e vorba de viitoare creatii sau de tot ce ai facut pana acum aici???? Ca ar fi ceva munca sa o luam de la A la Z, nu?

Lala spunea...

Ceska mi-ai dat niste super idei, merci.
Voi face lista si voi trage la sorti.

E vorba de ce am facut in ultimile saptamani si ce voi posta saptamana ce urmeaza.

Sau comentati ce v-a placut mai mult. E la liber :)

oanamada spunea...

Vad ca nu s-a bagat nimeni sa zica ceva de "rau"....:D Mie imi plac foarte mult creattile tale...eu nu ma pricep sa fac asa ceva online, dar faceam inainte de a o avea pe Catinca manual. Nu iti scriu pentru ca vreau sa intru in concurs...pe bune...chiar te rog sa nu ma introduci "la monitorizare" :D ci pentru ca am observat ceva si vreau sa-ti atrag atentia...nu stiu daca o faci pentru ca asa iti place sau pentru ca vrei sa eviti sa iti incarci sau "varzuiesti" foarte tare creatiile, dar iti lipsesc contrastele sau mai bine zis accentele de culoare. Marea majoritatea a creatiilor tale sunt foarte diafane, cu nuante foarte pale..culori matuite si pastelate. Eu una, am simtit nevoia, "vizual" din cand in cand de putina culoare..o singura pata de culoare care sa "invie" putin, sa atraga atentia catre o anumita zona...nu ma intelege gresit...uite un exemplu bun..."casuta Zanelor" ai construit-o in nuante aparant terne, dar i-ai dat viata cu rosul acela puternic de la ciupercuta..pe cand la "Culori de tiramisu" parca lipseste un "ceva"- designul este superb, e fin, e elegant...dar eu as fi pus undeva un accent. Poate gresesc...dar ai zis sa ne spunem parerea. Numai bine iti doresc!

Lala spunea...

Oana exact asa ceva caut, merci mult.
Mai spune !
E un comentariu care ma ajuta, eu poate chiar nu vad acele lucruri si spuse de altcineva imi deschid ochii.
Ai facut un feedback exact cum il "vizualizasem" eu pentru concurs.
Multumesc si te mai astept.