marți, 6 octombrie 2009

Concurs


Extragerea o voi face martea viitoare introducand numerele comentariilor de la acest post pe pagina random org :http://www.random.org/
Bafta.
Castigatorul imi va trimite o fotografie iar eu ii expediez pe mail felicitarea.
UPDATE :
- ca sa nu incurc votarea nu va voi raspunde la comentarii pana marti, dupa extragere.
Va multumesc pentru participare si ne "auzim" marti .

12 comentarii:

Anonim spunea...

Draga lala, ce comentariu sa iti las eu??? Toate creatiile de pe acest site sunt minunate. Ti-o spune un necunoascator insa. Imi place tot ce e pe-aici ... ai imaginatie, te pricepi intr-ale informaticii, deci, continua tot asa. Daca se inscrie in tematica concursului comentariul meu, bine, daca nu, mi-a facut placere sa iti spun ceea ce vroiam sa o fac de mult. Si anume ca te pricepi!! Bafta si numai bine!!

Lala spunea...

Multumesc mult Abramburika !
Ca si comentariu puteti scrie ce doriti voi, nu exista cerinte doar sa nu ma injurati :)
Eu nu voi mai raspunde la aceste comentarii insa pana la sfarsitul concursului ca sa nu incurc votarea cu numarul comentariilor mele.
Spor!

catalina stanescu spunea...

eu stii ca sunt mereu pe aici!
imi plac concursurile, poate te gandesti si formam un club scrap ro, o galerie ceva...

si da, imi place felicitarea si as mai mari un pic cadrul alb.

Paula spunea...

Tragand cu ochiul la ce mai fac alte mamici cu puiutii lor, am dat peste 2 pitici. Superb decor! Felicitari, multa bafta si inspiratie in cotinuare!

Nikol spunea...

Nu intelesesem.... :)

Nu stiu daca ai observat pe blogul meu, martea, in general, este ziua mea norocoasa. Dar, martea viitoare eu merg la doctor,unde exista posibilitatea sa primesc o veste extrem de proasta, ceva de genul "esti suspecta de cancer" !
Si deja in mintea mea se da o mare batalie intre optimism si pesimism, si tare mult imi doresc sa castig g(RAME) multe de OPTIMISM !

Te pup si iti multumesc !

P.S. e superba felicitarea!

Ana-Maria Barbulescu spunea...

comentez si eu ca mi-ar placea sa castig ceva frumos!!! Mi se pare ca esti unul dintre oameni extraordinari care le fac cu succes pe toate. Esti o sursa de inspiratie si un model pt mine. Nu sunt eu prea "vorbareata" pe net de obicei, dar te urmaresc din umbra :))))). Felicitari si succes pe mai departe!

PS: daca scriu mai multe comentarii, am mai multe sanse de castig?

Pupici!

Unknown spunea...

Dau si eu cu parerea...desi sunt novice. Mie imi plac creatiile tale, mai ales combinatia de culori...dar mai mult decat creatiile, imi plac activitatile cu baietii tai.
Tot inainte!
Vera (alias godzila)

Miutza spunea...

foarte frumos tot ceea ce faci! te pricepi :) felicitari ca iti faci timp pentru toate ;)

Miky mamica de Luca nazdravan spunea...

Nu puteam sa nu participam aici la concurs si sa spunem ca noua mereu ne-au placut creatiile tale, le urmarim si va citim cat de des putem.
Te admir mult pt ca reusesti sa faci fata la 2 baieti,la treburile casnice si mai ai timp si chef de creat lucruri unice si f f inspirate. Pupam si succes mult in continuare

Eliza spunea...

Felicitari Lala! Faci o munca extraordinara si cu cei doi pici si cu blog-ul! Un singur lucru iti lipseste...o felicitare cu Elmo(preferatul Emmei):) !

Cristina spunea...

Lala iti admir mult munca care o faci pe blog iar activitatile cu baieti sunt o sursa de inspiratie pentru mine.Mereu am citit ce ai postat dar sincer nu am scris niciodata comentari,la capitolul scris stau cam prost.Inca odata felicitari,esti minunata mami.

Lala spunea...

Castigatoarea concursului este doamna ce a comentat a sasea la postul dedicat intrecerii, mai precis : Ana, mami de !
Felicitari Ana astept un mail cu o fotografie pentru a iti expedia premiul.

Multumesc mult de tot tuturor participantelor, comentariile voastre au fost minunate si imi dau forta sa continui joaca pe acest blog.
Sincer nu ma asteptam la atatea laude dar au fost bine venite si mi-au prins foarte bine :)
Voi reedita concursul si luna viitoare punand in joc o felicitare de Craciun.