vineri, 13 noiembrie 2009

S-a nascut un print !


O felicitare speciala pentru baietei . Ca model este fotografia bebelusului meu ( cel mare) de cand avea doar 14 zile :)
Felicitarea facuta pentru dumneavoastra va avea introdusa poza baietelului dumneavoastra pe care eu o voi modifica digital. Fotografia trebuie sa mi-o trimiteti in e-mailul comenzii.Pot aplica , la cerere, si numele baietelului.
Aceasta felicitare este ideala pentru a anunta nasterea micului print rudelor si prietenilor. De asemenea poate fi folosita ca si invitatie de botez .
Pentru acest scop eu voi putea introduce si un mic text ales de dumneavoastra, in cadrul felicitarii.
Puteti de asemenea cu aceasta felicitare in format digital sa mergeti la cofetarie si sa comandati tortul de botez ce va avea aplicat deasupra aceasta imagine.

Felicitarea originala o primiti pe mail in format digital jpeg sau png fara semnatura mea ce apare doar in fotografiile de prezentare drept copyright. Dumneavoastra puteti copia felicitarea pe un CD si sa o transpuneti pe suport fotografic sau de carton la centre photo specializate. Poate fi de asemenea printata sau imprimata pe suport de sticla ori textil la magazinele ce se ocupa cu astfel de transpuneri.

Niciun comentariu: